Toivomme talomme olevan osaksi hienoja keksintöjä erilaisista tavoista kierrättää. Olemme tähän mennessä hankkineet kaksi keittiönkaapistoa (joista toinen noudetaan huomenna ja toinen on siis noudettu jo viime kesänä). Kaapistot ovat iki-ihania 50-luvun puisia kaappeja. Laatikot ovat kokopuuta. Minun tehtäväni on hioa ja maalata kaapit uusiksi, miehen tehtävänä on asetella ne suunnitelmani mukaisesti keittiöön ja tehdä kaikille kaapistoille yhtenäinen sokkeli alle. Syksyllä löysimme kirpputorilta yhden patakaapin ja vanhan kaapinovet. Patakaappi tulee joko osaksi keittiön kaapistoa (kunnostettuna) tai wc:n allaskaapiksi. Aika näyttää. Vanhat kaapinovet (ehkä renginkaapista) päätyvät todennäköisesti peittämään liesituuletinta, koska en pidä nykyaikaisten liesituulettimien ulkonäöstä. Meillä on lisäksi tontin piharakennuksessa ollut vanha keittiönkaappi, joka tullaan ehdottomasti asentamaan keittiöön nytkin. 

Viime kesänä televisiosta tuli meidän tarpeisiimme ihan täydellinen ohjelma "Torppa kuntoon". Kunpa se jatkuisi tai kunpa sen saisi tilattua jostain dvd:nä. Sieltä saimme montakin ideaa, mutta ehkä merkittävin on ollut se, että valamme itse betonista keittiön työtasot. Tasot tulevat edulliseksi, ne ovat kauniit ja erittäin kestävät sekä käyttökelpoiset.

Tässä kuvat vanhoista kaapinovista sekä vanhasta patakaapista ja keittiönkaapistosta (toinenkin kaapisto näkyy vähän tuossa patakaappikuvassa)