Ilmat hipoo jo neljättä päivää -30 astetta. Ei paljon tee mieli ulkoilla. Koirakin viihtyy paremmin sisätiloissa kuin normaalisti.

Mökki pakkassäässä järven suunnasta

 

Minä oon tasoitellut noita kipsilevyseiniä. Muuten ihan ok hommaa, mutta se hiomispöly on ihan vihoviimeistä. Onneksi ei ihan hirveästi ole  tarvinnut hioa, mutta silti. Ja kiitokset vaan Jaskalle rakennusinfosta :) Makuuhuoneen seinää varmaan vielä vähän tuunailen, treenihuoneen seinä on vasta aloiteltu ja vessan seinä lienee aika lailla valmis.

Sami laitto noita vihreitä ämpäreitä halogeenivalojen palosuojaksi keittiön kattoon. Veti sitten samaan syssyyn loput sähköt ja sähkömies kävi ne kytkemässä siihen malliin, että voidaan laittaa kattopaneelit paikoilleen. Siihen hommaan päästään toivottavasti hiihtolomaviikolla eli vko 9.

Ja tadaa, kylppärissä on jo melkein ovi :) Tai siinä se on, mutta se oven kunnostus vaan on vielä kesken. Tämä oli ensimmäinen ovi, josta poistin maalit ja siksi sitä on tuossa vielä enemmälti, kun en ollut vielä löytänyt kunnon kaavinta millä sai tuon alimmankin tiukan maalin irti. No, tuossa ei enää kauaa mene. 

Löydettiin unelmalistatkin vanhalta Kålan sahalta Kokkolasta. Tosi hienot :) Ja lupasivat yrittää mahdollisimman lähelle tehdä noita ovien lasituslistojakin. Niistä kaikista kuvia myöhemmin :)