Nämä kokoasiat vaihtelevat paljon rakentamisen aikana. Kun talon pohjia kaivettiin, näytti kuoppa tosi isolta. Kun anturavalua tehtiin, näyttivät tilat tosi pieniltä. Kun kivijalka oli valmis, me olimme varmoja, ettei meidän saunaan mahdu kuin yksi ihminen hädin tuksin seisomaan. Kun talo oli saanut seinät ja katon, näytti talo taas avaralta. Nyt, kun tehdään väliseiniä, näyttää tila taas pelottavasti pienenevän. Onneksi katto tulee asuinhuoneissa korkealle, se antaa vähän lisää tilaa tuomatta kuitenkaan yhtään enempää siivottavaa tilaa.

Kylppäri on pieni, mutta luulen, että tilat on mietitty tehokkaasti ja sinne saadaan kuitenkin kaikki tarvittava mahtumaan oikeinkin hyvin. Seinälaatat ovat keltaisia ja vihreitä, lattialaatat ovat ruskeat. Seinälaatat saumataan valkoisella ja lattiat ruskealla. Jotta tilasta ei tulisi värien vuoksi tunkkaista, tämä on nyt se paikka, johon tulee myös valkoista vähän enemmänkin. Saunan ovi maalataan suihkun puolelta valkoiseksi, saunan puolelta jätetään puun väriseksi. Listat ovat valkoiset, kattopaneelit valkolakatut, ulko-ovi on valkoinen ja kaapit ovat valkoisia. Harkinnassa on, että myös hirsipaneelit seinissä valkolakattaisiin...sen voi sitten tehdä viimeiseksi, joten se on vasta harkinnassa. 

Kylppärissä on nyt siis seinät paikoillaan. Kuvan oikeaan takanurkkaan tulee suikukaappi ja etunurkkaan pesupöytä. Tuuletusluukun alle tulee EHKÄ pieni kaappi. Se on taas sellainen asia, joka katsotaan muiden sisustusten edetessä.

Sauna. Levyseinälle tulee pieni naulakko pyyhkeille ja kylpytakeille. Koolattuun seinään tulee hirsipaneelia päälle ja tällekin seinälle tulee joko kaappi tai naulakko...jälleen kerran päätös tehdään asioiden edetessä :D

Saunan katon alaslaskupiirut

Kylppärin alaslasku

Ja jottei hommat loppuisi liian aikaisin kesken, on varastoon ilmaantunut lisää kunnostettavaa. Saatiin vanha sohva, joka jossain vaiheessa kunnostetaan (jonkin verran puuosien korjaamista, maalinpoistoa ja uuden laittamista sekä patjan ja päällisen tekeminen) kylmäkuistin sohvaksi.