Tänään vietettiin aikaa raksalla hyvässä seurassa :) Anette oli mun apuna tapetoinnissa ja kivaa oli eikä lopputuloskaan ole yhtään pöllömpi :D

Hyvä seura hymyilee paljon :)

 

Ei yhtään pllömpi seinä :D Tämä on siis meidän treenihuone. Liisteri jäi saumoihin vähän näkymään, vaikka sitä koitti siivosti pyyhkiä samaa tahtia. Pyyhkiminen oli vaan vähän tarkkaa, kun meinas lähteä pyyhkiessä paperitapetista värit. Mutta ihan riittävän siisti siitä tuli :)

Ja tässä meidän treenihuoneen tuleva keltainen sohva, joka osuvasti löytyi kirpputorilta hyväkuntoisena muutama kuukausi sitten. Yhden jalan Sami liimas ja mä ielä koitan vähän puhdistaa tuota kangasta, mutta oikein mainio :)

Keittiökin on edistynyt vähän koneilla ja kaapeilla. Meinas mennä kodinkoneliikkeen kanssa hermot, kun tavaraa ei tullut ja sitten se tuli väärään osoitteeseen ja sitten se olikin viallista (naarmusia ja lommosia koneita). Lopulta kuitenkin onnistui. Me ei tosin enää koskaan astuta jalallakaan kyseiseen liikkeeseen.

Lieteen tilattiin nuukina vaan etuosaan prameat jalat ja nyt nuo paistaa tuolta takaa. Jos ne paistaa vielä kaapiston asennuksen jälkeenkin, niin täytyy sit tilata prameat taaksekin.

Sami on saanut nyt myös kuistin seinät paneloitua...

...ja katonkin.

Sähkömieskin taas piipahti tänään ja asiat siis etenee :)