No ei ihan vielä kylvyssä ja toisaalta, koska meille ei tule ammetta, niin eipä siellä tulla koskaan olemaan varsinaisesti kylvyssä. Suihkukaappia on kuitenkin kasattu jo kiltisti ohjeita seuraten, Kylppärin kattoonkin saatiin jo pätkä paneelia, jotta sinne voidaan asentaa haeogeenispotit. Spotit on valittu niin, että niihin voi myöhemmin vaihtaa helposti led-valot tilalle. Tällä hetkellä vain ledit ovat toistaiseksi älyttömän kalliita ja valikoima on pieni, joten odottelemme niiden kehitystä. Kylppäriin on myös jo tuotu allaskaappi. Kaappi on vanha patakaappi, joka on korjattu ja maalattu. Nyt se itse asiassa joudutaan vielä rikkomaan putkistojen takia, mutta pyritään tekemään se mahdollisimman siististi. Kuvassa ei vielä näy kaapin laatikot ja ovet, koska niitä ei ole tämän "rikkomisen" takia vielä asennettu paikoilleen.

Nyt kun kylppäriin on katon, suihkukaapin ja allaskaapin muodossa tullut valkoista/vaaleaa niin emäntäkin on todella tyytyväinen laattoihin :)

Kattopaneelit on lakattu Sateenkaarivärit oy:n oljytemperalakalla. Sävytin valkoisella väritahnalla lakan itse. Helppoa, luonnonmukaista ja hengittävää. Ei myrkkyjä meidän taloon kiitos.

 

Suihkukaappi puoliksi kasattuna. Se ei ehkä ole se kaikkein mukavin paikka ottaa suihkua, mutta emme halunneet vettä roiskittavan sinne ja tänne kylpyhuoneessa (vesivahinkoja ja sittemmin homevaurioita välttääksemme), joten suihkukaappi oli oiva ajatus. Suihkukaappimme tulee vielä lisäksi katto, joka estää vesihöyryn nousemisen ylöspäin. 

Kuvaaja on taas ollut vinossa, mutta tuossa näkyy allaskaappi ja allas. Ovet ja laatikot ovat myös valkoiset, vaikka eivät vielä olekaan paikoillaan.