Tänään tehtiin pitkä päivä raksalla, tosin eilen ei keritty sinne muuta kuin lämmittämään takkaa. Vessan seinät on valmiit ja minä pääsin niitä tänään jo silottelemaan. Eka kerros silotetta laitettu nauhoineen. Tein samaan syssyyn makuuhuoneen seinälle saman käsittelyn. Hidasta puuhaa näin amatööriltä. Luojan kiitos, meillä on suurin osa seinistä hirsipaneelia. Sami valmisteli treenihuoneen viimeistä seinää kipsilevyjen laittoa varten. 

Vessa

Makuuhuoneen siloteltu seinä...saa nähdä mitä siitäkin tulee

Kylppäriin on jo laitettu listojakin. Tuo pieni tuuletusluukku maalataan vielä valkoiseksi ja sen alapuolelle tehdään kaappi kaikennäköiselle tavaralle, mitä kylpyhuoneessa yleensä säilytetään. Tykkään erityisesti tuosta kulman listoituksesta, joka jätettiin puun väriseksi. Ja  tuon oven käsittely on vielä kesken.

Tuolta näyttää nyt kylppärissä. Pyykkikone on jo paikallaan. Sen sivulle tehdään paneeliseinä ja sitten tuo koko seinusta, jolla kaikki koneet nököttävät, peitetään isoilla verhoilla. Näin rouva voi muuttaa halutessaan sisustusta helposti ja toisaalta se ehkä säilyttää tilan isomman tuntuisena kuin, jos siihen rakennettais seinä.