Tänään taas selvisi, että meillä ei sitten ole osoitetta. Posti ei tunnusta meidän osoitetta...postinumeroa en saa mistään ja posti väittää osoitteen olevan väärän kunnan puolellakin. Huoh. Täytyy ottaa huomenna puhelu rakennusosastolle kaupungintalolle. Ehkäpä asia ratkeaa.

Tänään kävi raksalla myös ilmastoinnin mittaajamies. Hyvin sujui. Kylppärin ja saunan venttiilit täytyy vaihtaa, mutta se on pikkujuttu. Mittaaja oli avulias, ystävällinen ja leppoisa. Ihmeellistä :)

Makuuhuoneen lattiaan tuli vähän koristemaalauksia ja jalkalistatkin on jo paikallaan

 

Maalinpoistamo

Maalaamo

Vessan kultainen lista. Vessanpöntön kannen piti olla tumma tammi. No, avattiin paketti vasta nyt toukokuun alussa, vaikka pytty on haettu jo tammikuussa. Sisältä löytyi tammen värinen kansi tumman tammen sijaan. Menin vaihtamaan kantta liikkeeseen ja hahaa, tumman tammen tekeminen on lopetettu helmikuussa. Notta meille tuleekin sitten valkoinen kansi. Tylsää!! Onneksi listan saa kultaiseksi maalaamalla :)

Keittiön palapeli etenee

Kaapiston lopullista ulkonäköä

Liesituuletinkaappi, jonka ovet on hankittu kirpputorilta noin vuosi sitten. Kaapin Sami askarteli itse. Minä vielä käsittelen sen ylemmän kuvan kaapinoven väriseksi. 

Keittiön hifein osa on tämä kulmakaapin systeemi, Le Mans -karuselli, jonka asentamisessa meinas mennä hermot. Siellä se nyt kuitenkin on ja toimii kuin unelma.

 

Kylvääkin on vähän ehditty :)