Nyt on tullut jo selvästi tunne, että kyllä tuonne päästään vielä asumaankin.

Sami on tehnyt keittiötä ja viimeistä väliseinää. Kaapistoja on saatu käytettyä tosi hyvin ja ollaan oikein tyytyväisiä :) Puu on hieno materiaali kaikessa työstettävyydessään.

 

Viimeinen väliseinä jäi enää muutamaa paneelia vaille.

Makkarin tapettiseinän pohjamaali on jo paikoillaan. Lattiakin on hiottu maalausta varten. Huomenna toimeen siis ja tapettia seinään. Lattioita ei  hiotakaan ihan tasaiseksi, koska halutaan säilyttää vanhan lankkulattian tuntu :)

Vessan tapetti on jo seinässä. Birger Kaipiaisen kiurujen yö, josta olen haaveillut varmaan jo kymmenisen vuotta. Nyt se on siellä :)

Lattiassa on osmocolorin tumma tammi -vaha. Vielä kerros väritöntä vahaa ja kiillotus niin se on siinä. Kuivumisen jälkeen voidaankin ruveta kantamaan vessan kalusteita paikoilleen ja sit viimeistelynä listat... Niihin onkin tulossa melekosta prameutta, mutta niistä sitten myöhemmin kuvia ja kertomusta.

Keittiön kaapiston ovien väriä on arvottu. Koemaalasin ovien sisäpuolia. Maali on Liberon-merkkistä ja vasemmalta lukien tammi, vaahtera ja oikeanpuolimmainen sai korkeimmat pisteet ja se on 1/4tammi + 3/4 vaahteraa. Näillä mennään. Kolhuja näkyy näissäkin ovissa, mutta sekin on omalla tavallaan (toivottavasti) viehättävää ja tuo elämän tuntua taloon.