Meidän puukuituvillat tuli tänään. Puolen tunnin varoitusajalla kiidettiin tontille, kannettiin alustaksi trukkilavoja ja Sami auttoi vielä rekkamiestä peruutuksessa. Meinas ottaa koville tontille pääsy täysperävaunullisella rekalla, mutta noin 20min väännön jälkeen rekka taipui ja kuski saa illalla kehua itseään peilin edessä :) Kyllä mekin jo kehuttiin sitä, eikä suotta.

Villoja tuli paljon. Jos hirret näytti siltä, että niistä tulee vaan puolikas talo, ni villat näyttää siltä, että niistä tulee ainakin neljään taloon eristeet. Kävin vielä tänään ostamassa 8x12m pressun ja se on nyt levitetty suojaksi koko kasan päälle. Justiinsa riitti.

 

Näkymät muuttuu nyt päivittäin, joten kameraa ei nyt sovi unohdella kotiin, jos meinaa tallentaa menoa.

Talon pohjoispääty eilen

Sama pohjoispääty tänään

Räystäslautaa ja pellinreunaa

Kattohuovat on päällä ja pellit reunoilla

Eteläpääty tänään

Ulkoseinustoille tulee aina kaksi titaniittipalkkia (kantavaa lattiapalkkia siis) kiinni toisiinsa ja niiden väliin tulee kaistale villaa. Eilen kävi niin, että timpurit olivat tuoneet itse tullessaan mineraalivillaa ja laittaneet keittiöseinustalle sitä. Onneksi osuimme jo siinä vaiheessa paikalle ja loppuihin tuli sitten Vitalia.

Lattiaa eilen

Lattiaa tänään

Tämähän rupiaa jo näyttämään talolta :)

Kun timpurit on tehneet taloa, on meillä ollut loma. Sami on käyttänyt lomaansa lempiharrastuksensa parissa ja meille on jo kertynyt sievoinen pino (11mottia) polttopuuta tulevia vuosia varten. Eipä ollenkaan huonompi harrastus :)